Tot i l’evolució que segueix la nostra societat és comú sentir parlar dels sentiments de les mares cap als seus fills, de la seva sensació durant la criança, de la seva unió i de l’amor incondicional. Però és només amb les mares que es donen aquests vincles, aquests sentiments, aquestes relacions? o és que sense adonar-nos-en encara arrosseguem molts prejudicis passats i als pares els pertoca un paper diferent?
El PerPensar d’avui vol obrir la conversa i vol donar importància també a la relació dels pares amb els seus fills, per aquest motiu avui us convido a reflexionar sobre el paper que teniu en la criança dels vostres fills i filles.
“Papa” explica la història d’un pare inventor i creatiu que sempre està ocupat construint màquines extraordinàries. La seva filla, curiosa i amb ganes d’aconseguir la seva atenció, observa amb fascinació el treball del seu pare, però desitja poder passar més temps amb ell.
A mesura que avança la història, el pare s’adona de la importància de dedicar temps a la seva filla.
Vigileu, perquè de vegades quan ens adonem ja és massa tard!
He triat “Papa” per fer-nos reflexionar sobre la importància de l’equilibri entre el treball i la vida familiar. El curtmetratge ens ensenya que, tot i les nostres ocupacions i responsabilitats, és essencial dedicar temps a les persones que estimem.
Amb aquesta història vull fer una crida a recordar que els moments compartits amb els nostres fills són molt valuosos i que la connexió emocional és fonamental per al desenvolupament d’una relació sana i forta.
Utilitzeu el PerPensar d’avui per parlar i reflexionar sobre la importància de l’amor incondicional, el temps de qualitat i la creativitat compartida. Us animo a usar “Papa” com a punt de partida per iniciar un diàleg amb els vostres fills o alumnes sobre la importància de dedicar temps a les persones que estimem i de trobar maneres creatives de connectar amb elles.
Bon cap de setmana i que “PerPenseu” molt.